Over ons

Het MVO Platform Aalsmeer is formeel een stichting op non-profit basis. Het stichtingsbestuur wordt op dit moment gevormd door de drie oprichters van het platform, allen ondernemer, te weten:

Cor Millenaar
(Cor Millenaar BV)
voorzitter, ledenwerving
Ulla Eurich
(Eurich Consultancy)
secretaris, marketing en events
Ed van der Linden
(Klimeet BV)
penningmeester, fondsenwerving
Nanda Haars
(Cor Millenaar BV)
ondersteuning

Alle activiteiten van het MVO Platform Aalsmeer zullen t.z.t. worden ondergebracht in een klein programmabureau. Dat zal als vraagbaak dienen, activiteiten en programma's ontwikkelen en samen met leden projecten opzetten.

Wil je meedenken en meehelpen? Je bent van harte welkom. Laat het ons hier weten.

Oprichting MVO Platfprm Aalsmeer op 28 juni 2018

Na maanden voorbereiding werd op 28 juni 2018 het startschot gegeven voor het MVO Platform Aalsmeer in het bijzijn van de initiatiefnemers Cor Millenaar, Ed van der Linden en Ulla Eurich, de koplopers, partners en eerste geïnteresseerde bedrijven en organisaties.

Op de foto hierboven de oprichters, van linksboven met de klok mee: Cor Millenaar van Cor Millenaar B.V., Tom de Vries van Koninklijke De Vries Scheepsbouw, John Celie van Groenland B.V., Jaap Vieveen van de Loogman Groep, wethouder Robert van Rijn van de Gemeente Aalsmeer, Ronald Pordon van Wellant College Westplas Mavo, Rick Pijnaker van ABS Autoherstel Pijnaker, Leo Smit van Smarttrackers, Rabobank Regio Schiphol, Arnaud Brouwer van Jachthaven Stenhuis.