MVO Meet & Greet en Ondernemers BBQ 1 juli 2019

Wanneer: maandag 1 juli 2019
Hoe laat: 16.00 uur tot 20:00 uur
Waar: Jachthaven Stenhuis, Uiterweg 417A, 1431 AM Aalsmeer
Aanmelden: klik hier

Programma:

15.45 uur Inloop
16.00 uur MVO Meet & Greet Duurzaam ondernemen in toerisme en recreatie
17.30 uur Netwerkborrel
18.00 uur Duurzame BBQ
20.00 uur Einde

MVO Meet & Greet

Hoe geef je maatschappelijk ondernemen vorm? Wat kun je leren van andere duurzame bedrijven? Tijdens de MVO Meet & Greets krijg je een exclusief kijkje in de 'keuken' van een duurzame Aalsmeerse koplopper en kun je met collega-
Op maandag 1 juli 2019 zet Jachthaven Stenhuis, houder van het ecolabel Blauwe Vlag, zijn deuren voor ons open en dan gaat het uiteraard over duurzaam ondernemen in toerisme en recreatie.
Omdat we dan midden in de prachtige Bovenlanden van Aalsmeer zitten, komen ook kansen voor lokale CO2 compensatie aan bod.
En Kaylee Vermeulen, stagiaire bij de Businessclub FC Aalsmeer  presenteert de door haar ontwikkelde Social Media App die jeugdleden van FC Aalsmeer koppelt aan potentiële werkgevers.
Informatie over het MVO Platform Aalsmeer en onze activiteiten vind je hier.

Ondernemers-BBQ

Aansluitend organiseert onze partner Ondernemend Aalsmeer op dezelfde locatie een borrel en Ondenemers-BBQ. Met oog op duurzaamheid, zal deze BBQ alleen gebruik maken van producten van biologische of duurzame afkomst.
De kosten van de BBQ bedragen voor O.A. leden 15 euro (lid worden kan ook de avond zelf) en voor niet-leden 25 euro. Ter plaatste afrekenen, pinnen is mogelijk.
Informatie over Ondernemend Aalsmeer en lid worden vind je hier.

Aanmelden noodzakelijk! Klik hier.