MVO Meet & Greet bij Groenland

Datum          : 14 januari 2019
Tijd                : 16:00 uur tot 18:30 uur
Locatie         : Groenland B.V., Japanlaan 5 – 7, Aalsmeer
Aanmelden : klik hier

Op 14 januari 2019, in de week van de Circulaire Economie, zijn we met de MVO Meet & Greet te gast bij Groenland B.V., bekend van zijn merken Celieplant, Bouquetnet, Bloomines en GreenPackers. Stuk voor stuk toonaangevende innovatieve bedrijven in de bloemen- en plantensector, waar ecologisch bewustzijn, circulair ondernemen  en maatschappelijke betrokkenheid voorop staan. Dé kans om bij één van de circulaire koplopers in Aalsmeer in de keuken te kijken en ideeën op te doen voor je eigen bedrijf.

Algemeen directeur John Celie laat ons op 14 januari 2019  graag in zijn nieuwe duurzame bedrijfspanden op Greenpark Aalsmeer zien hoe hij invulling geeft aan circulair ondernemen. Ga met hem in gesprek over zijn keuzes, wat het hem brengt en wat je er zelf mee kunt in jouw bedrijf.

Een voorproefje: Groenland produceert geen afval, alles wordt ergens hergebruikt. Gebruikte grondstoffen zijn ecologisch verantwoord. Toeleveranciers worden geselecteerd op duurzaamheid. Met meer dan 2.000 zonnepanelen wordt duurzame zonnestroom opgewekt voor koeling en verwerking. In de bedrijfskantine wordt vers gekookt met biologische producten. Het buitenterrein is groen ingericht en zo min mogelijk verhard voor een natuurlijke waterberging. De bijen van het bedrijfseigen bijenhotel smullen in de zomer van wilde bloemen en bloeiende struiken.

Jij komt toch ook? Het is een goede tijdsinvestering want duurzaamheid loont! Laat het ons snel weten, zodat we een plaats voor je kunnen reserveren.

Is deze bijeenkomst wellicht ook interessant voor een collega ondernemer in Aalsmeer of Kudelstaart? Stuur de uitnodiging gerust door!

Het MVO Platform Aalsmeer organiseert geregeld netwerkbijeenkomsten onder de noemer MVO Meet & Greet. Het doel is om duurzame ondernemers een kijkje in elkaars keukens te geven en in een ongedwongen sfeer kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar te  inspireren om zelf ook duurzaam te ondernemen.

Op 29 oktober jongstleden waren we te gast bij de Loogman Groep. Zie hier het verslag.