Conferentie Duurzaam Ondernemen 2019

Foto: Sandor Szmutko/shutterstock

Datum    : vrijdag 15 november 2019, de Dag van de Ondernemer
Locatie  : De Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer
Tijd         : 13.00 uur tot 17 uur, aansluitend netwerkborrel
Entree   : gratis

Op 15 november 2019, de Dag van de Ondernemer organiseert het MVO Platform Aalsmeer in samenwerking met Gemeente Aalsmeer de allereerste Conferentie Duurzaam Ondernemen in Aalsmeer. De Conferentie Duurzaam Ondernemen is er voor alle bestuurders van bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen.

Laat je inspireren door Helga van Leur, leer aan drie Kennistafels hoe je je bedrijf op de drie centrale MVO-thema's People, Planet en Profit klaar kunt stomen voor de nieuwe economie.  Grijp de kans om te sparren over de lessen die jij er voor jouw bedrijf of organisatie uit kunt trekken.  Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en direct toepasbare ideeën voor je eigen praktijk en waardevolle contacten.

Kortom: de Conferentie Duurzaam Ondernemen is dé gelegenheid om inspiratie en kennis te komen halen en brengen. En je aan te sluiten bij het lokale duurzame ondernemersnetwerk. Zodat we met vereende krachten kunnen werken aan toekomstbestendige bedrijven en vergroening van de Aalsmeerse economie.

De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door: